Making ads profitable

“Kalau Kita Ada Ads yang Menguntung-kan…”

Berapa banyak kita sanggup laburkan pada ads tersebut?

Bayangkan setiap RM1 kita spend pada ads dapat return RM2.

Spend RM2 dapat return RM4.

Spend RM4 dapat return RM8.

Lagi banyak kita spend, lagi banyak return yang kita dapat.

Dah tentu kita nak spend sebanyak yang mungkin kan?

Dan bayangkan semuanya dah diautomasikan.

Betapa banyak kebebasan yang kita boleh menikmati.

Bebas masa. Bebas bekerja.

Tak terikat dengan siapa-siapa.

Masa yang ada kita boleh spend dengan orang yang tersayang.

Boleh buat benda yang kita suka dan pendam selama ni.

Nak cuti, nak kerja bila2 masa pun boleh.

Tak perlu minta kebenaran sesiapa pun.

Hidup sebenar-benar hidup.

Best kan?

Assalamualaikum dan hai.

Saya Danial Abdul Rahim, seorang pecinta direct-response marketing & copywriting.

Sejak saya jumpa benda ni yakni buatkan ads profitable.

Kehidupan saya berubah drastik.

Dari tahun 2021 sehingga ke hari ni saya berpeluang (guna duit orang) untuk spend lebih RM1+ juta pada paid advertising.

Dan ada beberapa akaun ads lain lagi yang pernah run sebelum ni tapi malas nak cari 🤣

Apa yang saya jumpa selepas spend ads sebanyak tu adalah…

“One Good Ads Away”

Buatkan kehidupan kita berubah 180 darjah.

Masa mula-mula saya dengar benda tu, macam tak percaya betul ke?

Satu ads je boleh totally ubah direction bisnes kita?

Tapi lepas alami sendiri memang betul.

Sebelum jumpa “One Good Ads“. Hari2 kami spend ratus2, nak dapat 1-2 order punya lah susah.

Lepas je ada “One Good Ads” ni, terus meroket sales kami.

Dari parcel 1-2 sehari, ke puluh2 sehari, sehinggalah sekarang ratus2 parcel.

Satu ads tu je, kami 3 orang tekan. Sampai boleh collect cash reserve RM 6 angka.

Alhamdulillah, rezeki Allah yang bagi 🤲🤲

Dan kalau bisnes anda sendu.

Sales ciput.

Tak boleh nak hit sales besar.

Kebanyakkan puncanya disebabkan kita tak ada lagi “One Good Ads” yang perform.

Jadi kalau anda nak belajar macam mana hasilkan ads yang betul-betul converting.

Yang meledakkan jualan ke tahap maksima dalam masa minima.

Tak kiralah nak buat FB Ads, Tiktok Ads, Google Ads, Ads Creative, VSL, Sales Letter dan seumpamanya.

Boleh mulakan dengan kuasai PPP Ads Framework ni dulu.

Framework ni sendiri hari-hari saya dan team guna.

Event klien2 yang personal coaching dengan saya sanggup bayar RM2,000 untuk belajar benda ni je.

Tapi saya share benda ni free je.

So gunakan ia sebaik mungkin. Sebab saya tahu masih ramai lagi yang tak jumpa jalan untuk mencipta winning ads.

Download free je ebook ni kat bawah:

Dalam ebook ni anda akan didedahkan:

  • Tingkatkan penghasilan ads yang perform disamping kurangkan risiko ads tak convert.
  • Satu trik mudah kenal pasti kenal customer dari syurga yang spend besar, beli banyak kali dan recommend pada kenalan.
  • 3 level untuk buatkan marketing message anda meleleh-leleh sampaikan customer tergila-gila nak beli produk anda sekarang juga.
  • Paling best, cara free dapatkan idea ads mencurah-curah yang CONVERT tapi tak ramai yang tahu (bukan tengok kat ads library).
  • Dan banyak, banyak, BANYAK lagi…

Semua ni anda akan belajar dalam panduan P-P-P Ads Framework, percuma sahaja 👇

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?